Kast op maat

Bent u opzoek naar een meubelmaker voor uw kast op maat? Eke Meubels helpt u graag verder. Wij maken allerlei soorten kasten zoals kledingkasten, boekenkasten en keukenkasten op maat. De kast wordt net als alle andere meubels met de hand gemaakt. Het resultaat: een unieke, tijdloze en duurzame kast. Heeft u zelf al idee├źn of schetsen, Eke Meubels werkt deze graag met u uit tot het perfecte ontwerp. Iedere kast die door Eke Meubels op maat wordt gemaakt, kent een uniek ontwerp, wordt met enthousiasme vervaardigd en met zorg geplaatst.

Kast op maat door Eke Meubels

Meubel op maat Eke Meubels meubelmaker Den Haag
Unieke kast op maat
Meubel op maat Eke Meubels meubelmaker Den Haag
Meerdere ontwerpen
Meubel op maat Eke Meubels meubelmaker Den Haag
Duurzaam en verantwoord
Meubel op maat Eke Meubels meubelmaker Den Haag
Betaalbare kwaliteit
Vrijblijvende offerte Eke meubels kast op maat

Het ontwerp van uw kast op maat

Bij Eke Meubels worden er op basis van de wensen, verschillende ontwerpen gemaakt. De ontwerpen worden digitaal in een 3D omgeving gemaakt zodat u een goed idee krijgt hoe de kast in het interieur past. Wanneer het ontwerp is goedgekeurd, gaat Eke Meubels aan de slag.

Iedere ruimte is anders. Wat inhoudt dat er goed gekeken moet worden naar de verschillende mogelijkheden. Belangrijk is dat er door een nieuw meubelstuk niet te veel ruimte verloren gaat. Daarom wordt er vaak voor gekozen voor een kast op maat die is afgestemd op de ruimte. Naast het formaat en de exacte plek van de kast, is materiaalkeuzen erg belangrijk. Wordt het een kast met veel houtwerk wat niet zichtbaar is, dan is het zonde om een massief houten kast te maken. In dat geval wordt er vaak voor fineerhout gekozen en zou bijvoorbeeld de afwerking (het zichtbare gedeelte) wel van massief hout gemaakt kunnen worden.

Duurzaamheid

Eke Meubels hecht veel waarde aan de duurzaamheid van een meubelstuk. U wilt natuurlijk jarenlang genieten van uw nieuwe kast. Daarom werken wij enkel met kwaliteit producten. Wij adviseren u tijdens de ontwerpfase graag over het gebruik van handige mechanismes zoals een lade met push-to-open / softclose ladegeleiders of een schuifdeur met automatische sluiting. Wij kopen deze onderdelen van bekende leveranciers die bekend staan om hun kwaliteit. Denk hierbij aan Blum, Hettich of Salice Door enkel gebruik te maken van kwalitatief goede producten, kunt u er van uit gaan dat u jaren kunt genieten van uw nieuwe op maat gemaakte kast.

Verantwoord

Eke Meubels werkt zo veel mogelijk met verantwoord hout. Dit is hout met bijvoorbeeld het keurmerk FSC of PEFC. Deze keurmerken houden zich continu bezig met het beheren en beschermen van bosgebieden. Door het meubelstuk te laten maken van hout met deze keurmerken, steunt u wereldwijd de bossen die door deze organisaties worden beheerd.

Duurzaam en verantwoord kast op maat

Menu