Keuken op maat

Eke Meubels kunt u ook inschakelen voor het maken van een keuken op maat. Het is ook mogelijk om iets aan een bestaande keuken toe te voegen. Bijvoorbeeld zwevende keukenkasten voor meer opbergruimte, een kookeiland of een vitrinekast voor het servies. Een keuken op maat kan in zijn geheel bij ons worden besteld, tevens zorgen we voor de montage van de keuken en het witgoed. Het verleggen van leidingen en de eventuele aansluitingen hiervan zal door een externe partij uitgevoerd worden. Net als alle andere meubels, wordt een keuken bij Eke Meubels met alle aandacht en zorgvuldigheid geproduceerd en gemonteerd, met als resultaat, een keuken waar u blijvend tevreden mee bent.

Vitrinekast keuken op maat

De inrichting

Bij een keuken op maat nemen we eerst door welke apparaten er allemaal in verwerkt moeten worden. Soms is het goed om ook andersom te werken, welke uitstraling en type keuken heeft de voorkeur en welke apparaten passen hier dan bij. Links of rechts om zorgen we voor de beste inrichting van de keuken waarbij de uitstraling, opbergruimte en gebruiksgemak voorop staat.

Zwevende keukenkast

Materiaalkeuze voor de keuken op maat

Naast het standaard keukenmateriaal is het bij Eke Meubels ook mogelijk om een keuken uit te laten voeren in een fineersoort (echt hout). Dit zorgt voor een geweldig levendige keuken. Tegenwoordig zijn keukens van eiken fineer erg in trek. Dit heeft er mee te maken dat dit heel goed is te combineren met moderne huizen. Het fineer wordt vervolgens afgewerkt met een zon protectie & een finish naar keuze (mat/zijdeglans/glans). De keuken zal hierdoor niet verkleuren door de zon en zo kunt u jarenlang van de keuken genieten.

Eikenhouten bureau op maat

De laatste puntjes!

Om er voor te zorgen dat de keuken helemaal naar wens gebruikt kan worden, worden de volgende zaken nog goed besproken:

  • Afwerking (behandeling van het houtsoort)
  • Greepjes / Push-to-open voor de lades of deurtjes
  • Keukenblad
  • Externe apparatuur
Menu