kledingkast op maat

Een kledingkast op maat heeft veel voordelen. De voordelen hebben niet alleen betrekking op het uiterlijk van de kast, maar ook juist op de gebruiksvriendelijkheid. Vooraf wordt er goed gekeken naar de ruimte, de wensen en mogelijkheden. Omdat er eindeloos veel mogelijkheden zijn, geeft Eke Meubels graag advies op basis van de situatie en de wensen. Hierdoor krijgt u een goed idee van alle opties en kunnen we al snel tot een uitgewerkt plan komen. Eke Meubels komt altijd op locatie de wensen bespreken, wij werken vooral in Den Haag en omstreken.

Kledingkast op maat zwart met automatische ledverlichting - open zonder deuren

De indeling

Samen kijken we naar de afmetingen van de kledingkast en bespreken we wat er allemaal in de kledingkast moet komen. Vaak is het namelijk niet alleen kleding maar ook juist opbergruimte voor andere spullen. Met deze informatie wordt al snel duidelijk wat de meest gunstige indeling van de kledingkast is. Wensen zoals een extra ruimte voor een strijkplank, stofzuiger of iets dergelijks wordt in deze stap bepaald.

Kledingkast op maat wit eiken

Uitstraling van de kledingkast

De uitstraling van de kledingkast is natuurlijk heel belangrijk. Het materiaalkeuze bepaalt voor een groot deel de uitstraling. De kasten die Eke Meubels produceert zijn vaak gemaakt van een fineersoort of MDF (gelakt in een kleur).

Greepjes kledingskast

De laatste puntjes!

Om er voor te zorgen dat de kast helemaal naar wens gebruikt kan worden, worden de volgende zaken nog goed besproken:

  • Soort ladegeleiders
  • Soort scharnieren
  • Greepjes / Push-to-open
Menu