Wandkast op maat

Een Wandkast op maat zorgt voor een compleet andere uitstraling van de ruimte. Een nieuwe wandkast zorgt voor extra opbergruimte. Spullen die juist niet in beeld moeten kunnen opgeborgen worden achter deurtjes of in lades. Andere spullen dienen juist weer in het zicht te staan om extra sfeer te creëren. Ook wordt er vaak in de wandkast direct een ruimte gecreëerd voor een tv waarbij de draden mooi weg gewerkt kunnen worden. Daarbij wordt een tv direct in beeld niet altijd als prettig ervaren. Een tv lift of een schuifdeur die de tv kan verbergen biedt hierin een mooie oplossing. De wandkasten die Eke Meubels produceert zijn zijn voornamelijk gemaakt van een fineersoort of mdf (in een bepaalde kleur).

Kat op maat zwart met eiken

De indeling

Samen kijken we naar de afmetingen van de ruimte waar de wandkast zal moeten komen. Ook bespreken we  wat er in de kast verwerkt moet worden zoals een tv, spelletjes, fotolijst / schilderij en andere zaken. Met het laten maken van een wandkast op maat, is het een goed moment om te kijken hoe er extra opbergruimte gecreëerd kan worden en hoe de kast zo goed mogelijk benut kan worden.

Wandkast wit eiken tv

Uitstraling van de wandkast op maat

De uitstraling van de wandkast zal goed bij het huis en de ruimte moeten passen. Hiermee zorgen we ervoor dat deze niet te veel ruimte in gaat nemen ten opzichte van de andere meubels. Een wandkast is vaak al erg groot en aanwezig. Door deze op maat te laten maken kan deze geweldig in de ruimte opgenomen worden. Daardoor voelt het aan alsof de wandkast er altijd al heeft gestaan.

Greepjes kast wit eiken

De laatste puntjes!

Om er voor te zorgen dat de kast helemaal naar wens gebruikt kan worden, worden de volgende zaken nog goed besproken:

  • Soort ladegeleiders
  • Soort scharnieren
  • Greepjes / Push-to-open
Menu