Bureau op maat

Een bureau op maat zorgt voor een werkruimte die helemaal is afgestemde op uw wensen. Het is heel fijn om naast voldoende ruimte op het bureaublad, ook ruimte te hebben om wat spulletjes op te bergen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld speciale plek te maken voor de pc, laptop of een modem die onder het bureau verwerkt kan worden. Ook is het mogelijk om lichtpunten, kabelgoten en andere extra’s in het bureau te verwerken.

Okoume multiplex bureau op maat

Het bureaublad

Bij een bureau is het houtsoort vrijwel alles bepalend voor het karakter. Van massief hout, fineer tot multiplex, mdf of hpl. Daarbij wordt er vaak bij een moderne look voor een verjongde rand gekozen (minder dikke rand) en bij een klassiekere uitstraling juist een verouderde rand (dikkere rand). Bij een massief blad worden er metalen stukken in gefreesd wat het kromtrekken tegen gaat.

Zwart bureau op maat

Het onderstel van het bureau op maat

Naast het houtsoort is het onderstel uiteraard ook essentieel voor de look en feel van het bureau. In principe is het mogelijk om alle soorten poten / onderstellen bedenken, Eke Meubels kan het maken. Wij geven hier graag advies in en zullen indien gewenst, samen naar de verschillende opties kijken.

Eikenhouten bureau op maat

De laatste puntjes!

Om er voor te zorgen dat het bureau helemaal naar wens gebruikt kan worden, worden de volgende zaken nog goed besproken:

  • Afwerking (behandeling van het houtsoort)
  • Greepjes / Push-to-open voor de lades of deurtjes
Menu