Projecten van Eke Meubels

Tafel op maat

Hiernaast ziet u een speciaal op maat gemaakte tafel. De tafel is gemaakt van Okoumé multiplex waardoor de laagopbouw van het hout mooi naar voren komt. De tafel is afgewerkt met blanke vernis.

Tafel op maat meubelmaker Den Haag
Tafel - Design op maat
Tafel design op maat

Boekenkast op maat

Een boekenkast gemaakt van vurenhout, wit gelakt. De boekenkast gaat heel de kamer rond, over de kastdeuren, over het raam en zo door naar een groot blad.

Boekenkast op maat
Boekenkast vurenhout op maat
Boekenkast vurenhout op maat

Tv Dressoir met Tv-lift

Tv dressoir met tv lift. Het dressoir is gemaakt van mdf. Er zijn 4 push-to-open lades en ook is er een ledstrip onder het dressoir verwerkt.

Tv dressoir met tv lift op maat
Tv Dressoir met lift LED verlichting
Tv Dressoir met lift, led en push top open lades

TV-Dressoir

Een strak en simplistisch TV-Dressoir. De dressoir is zo ontworpen dat deze niet te ver de ruimte in komt. Door de lades in de kast te laten vallen, krijgt het dressoir direct iets speciaals.

TV-Dressoir op maat
Dressoir op maat Eke Meubels Meubelmaker Den Haag

Bureau op maat

Het bureau op maat met boekenplanken waarbij de belichting afzonderlijk van elkaar is te regelen. Het bureaublad en de staander rechts zijn bekleed met HPL. De ladekast links is voorzien van een een ruimte voor de printer (uitschuifbaar) en een lade.

Bureau op maat Meubelmaker Den Haag
Kast op maat meubelmaker Den Haag
Boekenplank met verlichting meubelmaker Den Haag

Keukenkast

Een keukenkast waarbij de lades van beide kanten geopend kunnen worden. Tevens een handige ruimte om kruiden in op te bergen. Doordat de kast op wieltjes is geplaatst, is deze ook nog makkelijk te verplaatsen.

Kasten op maat
Laden kast tweezijdig
Keukenkast op maat
Menu