Soorten meubels op maat

Eke Meubels uit Den Haag maakt veel verschillende meubels op maat. Eigenlijk maken we alles wat de klant wil, uiteraard binnen de mogelijkheden die er zijn. Een kledingkast voorzien van led verlichting, een eettafel met opbergruimte, keukenkasten of zelfs een complete keuken, wandmeubels, bijzettafels en nog veel meer! Klik hieronder op de afbeelding om naar desbetreffende pagina te gaan.

Kledingkast op maat zwart met automatische ledverlichting - open

Kledingkast

De kledingkasten die door Eke Meubels op maat worden gemaakt zijn allemaal uniek en precies afgestemd op de wensen van de klant. Dit zorgt voor een resultaat waarbij de uitstraling maar ook de gebruiksvriendelijkheid goed tot zijn recht komt. Het is een investering die al snel vergeten wordt wanneer de kledingkast eenmaal in gebruik is genomen.

Wandkast meubelmaker Eke Meubels Den Haag

Wandkast

Een wandkast op maat maakt een woonkamer compleet en zorgt vaak voor de juiste balans met de ruimte en de al aanwezige meubels. De tv mooi weg gewerkt, zonder dat er snoeren zichtbaar zijn. Opbergruimte voor boeken, spelletjes of andere spullen is iets wat allemaal weg gewerkt kan worden in een wandkast. Met een wandkast wordt er uiteraard iets aan ruimte van de kamer ingeleverd. Het mooie is dat als de kast afgestemd is op de rest van het interieur en het huis, de ruimte juist meer waarde en karakter krijgt waarbij het juist ruimte creƫert.

Vitrinekast keuken op maat

Keuken

Een totale keuken, keukenkasten zoals een vitrinekast voor het servies of een zwevende kast boven het aanrecht. Eke Meubels heeft ervaring in al deze verschillende soorten meubels en kan u hier dus perfect bij helpen.

Bureau op maat

Bureau / tafel

Een bureau op maat heeft net als andere op maat gemaakte meubels veel voordelen. De totale breedte van de kamer of een nis kan gebruikt worden waarbij de werkruimte vergroot wordt en het totaalbeeld klopt. De bureaus die wij maken zijn vaak van massief hout, een fineersoort of multiplex.

Menu