Tafel op maat

Bent u opzoek naar een tafel op maat? Meubelmakerij Eke Meubels ontwerpt en vervaardigt allerlei soorten tafels. De grootte, houtsoort, afwerking en het onderstel wordt allemaal in overleg met u bepaald. Er zijn verschillende opties om het hout af te werken, zo kunt u kiezen voor olie, vernis, beits of epoxy. Olie trekt in het hout en zorgt voor een mooi natuurlijk resultaat. Hout wat is behandeld met olie vergt wel iets meer onderhoud. Vernis is een lak en trekt niet of nauwelijks in het hout. Beits trekt in het hout en is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren maar kan ook transparant zijn. In tegenstelling tot vernis, kan het hout bij een afwerking met beits nog steeds goed blijven ademen. Epoxy is een kunsthars met een glanzende uitstraling dat goed gebruikt kan worden voor (tafel)bladen die veel in aanraking komen met vocht. Beschadigingen & oneffenheden zijn vrijwel niet meer zichtbaar door de volledige opvulling. Kans op beschadiging na behandeling van epoxy is klein aangezien het een ongelofelijk sterk materiaal is.

Een tafel is een pronkstuk van het huis. Het is een meubelstuk dat als eettafel, salontafel, bijzettafel ontzettend veel gebruikt wordt in het dagelijks leven. Er wordt iedere dag van genoten en daarom is het van belang dat een tafel goed in de ruimte past. Door een tafel bij Eke Meubels te laten maken, bent u verzekerd hiervan verzekerd.

Tafel / bureau

Het vierkante bureau is gemaakt van Multiplex Okoumé. De poten zijn hierbij opgebouwd uit verschillende lagen. Omdat multiplex meerdere lagen hout heeft, geeft dat een bijzonder effect. De poten zijn geïnspireerd op de Eiffeltoren en maken de tafel helemaal af.

De tafel is gemaakt van het volgende materiaal:

Benieuwd naar de andere projecten? Bekijk de projecten om een indruk te krijgen.

Tafel op maat meubelmaker Den Haag
Menu